IMG_0059.jpg

 •VISUEEL VERTELLEN

 
 

creëer het moment

 
DSC_2848 3.JPG

Het vereeuwigen van de mooie momenten. Het was altijd al mijn passie om de meest dierbare herinneringen in mijn leven vast te leggen. Mijn naam is Jeffrey Jim, momenteel ben ik met Carismatic Visuals gevestigd in Rotterdam.

Toen ik jong was, probeerde ik van alles op papier te visualiseren met pen en potlood. Nu leg ik deze momenten vast met een camera en een lens. Ik heb passie voor fotografie en videografie omdat dit ons weer de mogelijkheid geeft om terug te gaan naar dat ene moment, om dat ene moment opnieuw te beleven.

Ik heb Industrieel Product Ontwerpen aan de Hogeschool van Rotterdam gestudeerd en was altijd al geïnteresseerd in de creatieve kant van het vak. Visualisatie, fotografie en videografie, alles wat met beeld te maken had, dat trok mij. In 2008 ben ik begonnen met fotografie als een hobby en heb ik middels automotive-fotografie mij de basis aangeleerd. In al die jaren heb ik mijn creativiteit en vaardigheden verder ontwikkeld. Vervolgens kwamen de trouwshoots, de bedrijfsvideo's en de automotive shoots voor websites en diverse tijdschriften. 

Met Carismatic wil ik u de mogelijkheid bieden om samen met mij de meest fantastische momenten vast te leggen, zodat u deze momenten kunt herbeleven, wanneer u maar wilt. Ik ben beschikbaar voor film, foto en grafische projecten, waaronder promotievideo's voor bedrijven, trouwvideo's, evenementenfoto- en videografie, reisvideo's en automotive projecten. 

. Vergeet ons niet te volgen op YouTube voor de nieuwste tips & tricks, reviews en nieuws op het gebied van technologie. Als u geïnteresseerd bent in het uitbesteden van video- en fotografie projecten, neem dan gerust contact met ons op.

 
 
 

FOTOGRAFIE & VIDEOGRAFIE

 

Business

BEDRIJFSFILMS
& FOTO'S

Products

PRODUCT
FILMS & FOTO'S

Wedding

TROUWFILMS

 

Aftermovies

AFTER
MOVIES
& FOTO'S

Event

EVENEMENTFILMS & FOTO'S

Travel

REISFILMS
& FOTO'S


 

PRODUCTEN & BEDRIJVEN

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Beelden verkopen producten. Het creërt een sfeer en ervaring waar uw klanten zich thuis in voelen. In het tijdperk van social media is niks belangrijker dan de juiste doelgroep te benaderen om uw product te verkopen. Het zal uw merknaam als een gehele ervaring op de kaart zetten, het zal een sfeer en beleving creëren waar uw klant.

Als afgestudeerde Industrieel Product Ontwerpen zijn wij constant bezig het esthetische te combineren met het functionele om tot het beste resultaat te komen. Deze vaardigheden zullen we dan ook gebruiken om uw merk op de juiste manier te marketen. Een product presenteren draait volledig om het vinden van de juiste balans. De balans die nodig is om het esthetische tegelijkertijd met het functionele van uw product te presenteren. Het visueel maken van uw merk en product zal meer interactie opleveren met uw doelgroep. Uw product is in goede handen.

Onze diensten - Foto reportages en galleries, promotie foto- en videografie voor bedrijven, evenementen foto- en videografie en persfotografie. Interesse? Neem contact met ons.

AUTOMOTIVE

Ik heb leren fotograferen door mijn passie voor auto's te combineren met mijn passie voor beelden. Ik ben een groot petrolhead, een groot autoliefhebber en ik heb mijn passie voor auto's tien jaar lang middels fotografie geuit. Voor velen van ons, zijn auto's niet enkel vervoersmiddelen. Ze zijn net familie. Als een autoliefhebber, begrijp ik mensen en bedrijven die net als ik benzine door hun aderen hebben lopen. Ik kan niet

I learned photography by combining my passion for cars and visuals. I am a huge car enthusiast and I have been expressing my love for cars through photography for over ten years. To many of us, cars aren't just cars, they are like family and as a car enthusiast, I understand people and businesses that are running petrol through their veins. Ik kan niet met woorden uitdrukken hoe fantastisch ik de prachtige reacties van autoliefhebbers vind nadat ze de foto's van hun geliefde trots hebben ontvangen.

Via de automotive community heb ik een groot aantal mensen leren kennen en hebben ze mij de prachtige kans gegeven om te schieten voor autobladen en andere automotive klanten in Nederland. Mijn ervaring met de automotive industrie en liefde voor autos vertaalt zich in het volledig begrijpen van wat mijn klant verwacht van een fotoshoot om u de mooiste beelden en video's te leveren.

Onze diensten - Foto reportages en galleries, promotie foto- en videografie voor bedrijven, evenementen foto- en videografie en persfotografie. Interesse? Neem contact met ons.

BRUILOFTEN

Carismatic Visuals weet wat deze belangrijke dag voor u betekent. Elk stel heeft hun eigen verhaal en elk verhaal heeft zijn eigen manier van vertellen. Deze dag draait om emoties, van de bruid en bruidegom, van familie, van vrienden en van kennissen. Carismatic Visuals zal u helpen deze momenten te vereeuwigen. De prachtige ring, de mooie details op de nette pakken, de details op de jurk, het mooie boeket, de sfeer. Alles zorgt voor een onvergetelijke dag. We zullen al deze momenten voor u vastleggen.

We zullen u een onvergetelijke film leveren, samen met u creëren wij uw verhaal.

Our diensten - Trouwfilms. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

REIZEN

Prachtmomenten verzamelen, nieuwe bestemmingen bezoeken. Wie houdt er niet van om op avontuur te gaan en een groot portfolio te creëren vol met prachtige plekken van over de hele wereld? We zijn gek, gek op ontdekken. We hebben een passie voor reizen en nemen deze ervaringen maar al te graag mee naar huis. We houden ervan nieuwe bestemmingen te ervaren door onze ogen en deze bestemmingen door onze lens te vast te leggen.

Met onze passie voor reizen en visualisatie, kunnen wij u van de mooiste kwaliteitsbeelden vanuit de hele wereld voorzien voor uw promotievideo's, website of reportages. We kijken er naar uit dit avontuur met u aan te gaan. 

Onze diensten - Foto reportages en galleries, promotie foto- en videografie voor bedrijven, evenementen foto- en videografie en persfotografie. Interesse? Neem contact met ons.

FOOD &
HORECA

Eten is waar het hart vol van is! Wie houdt er niet van een heerlijk diner met onze geliefden? Of misschien een geweldige lunch met uw zakenrelaties? Met een rijke achtergrond in de horeca weten we precies hoe we de gezellige sfeer, de gastvrijheid en de essentie van een fijne diner kunnen vastleggen. Elk restaurant, lunchroom, hotel of bar heeft zijn eigen unieke sfeer, waardoor het op zijn eigen manier een succesvol bedrijf wordt. Wij zijn de juiste partner om u te helpen die boodschap aan uw gasten te bezorgen.

Wij kijken er naar uit u te helpen met een mooi concept waar al uw gasten van zullen genieten, genieten van de gehele ervaring, van reserveren tot desert.

Onze diensten - Foto reportages en galleries, promotie foto- en videografie voor bedrijven, evenementen foto- en videografie en persfotografie. Interesse? Neem contact met ons.


VIND ONZE TARIEVEN HIER


 
 

Contact

 

Bedankt voor uw interesse in onze diensten. Neem contact op met ons via het onderstaande formulier of stuur ons een mail naar info@carismatic.net voor meer informatie. Voor reserveringen, neemt u gerust even deze pagina door of stuur ons een aanvraag door met uw speciale wensen en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Santorini-Jeffrey

VUL HET FORMULIER VOLLEDIG IN

Naam *
Naam
Telefoon *
Telefoon